dimecres, 17 de juny del 2015

Enjoy!

Avui ha estat el quart dia del nostre viatge. Ara ja som anglesos 100%!
El dia ha començat, com cada matí, a les vuit del matí, quan les famílies ens han deixat al camp de Rugbi. Avui hem canviat d'estació de tren i hem anat caminant de New Eltham a Eltham, un poble més gran ple de botiguetes i amb encant. Hem deixat una estona lliure i després ja hem anat amb metro cap a la gran ciutat.
La primera parada ha estat el Museu d'Història Natural. És un edifici amb una arquitectura espectacular, que impressiona quan hi entres perquè veus l'esquelet d'un dinousaure tot sencer. Hem caminat pel museu. Després, molt a prop, hem visitat dos museus més: el Museu de la Ciència i el Museu d'Albert & Victorian. El Museu de Ciència ha deixat bocabadat a tots, ja que es podia interactuar i aprendre amb molts experiments.
La tarda l'hem passada a Camden Town, una zona molt peculiar de Londres on es combinen tots els estils de roba, música i menjars.
Avui ja és l'última nit, així que segur que molts aprofitarem per xerrar moltíssim amb les famílies. Demà ens espera el Castell de Windsor i l'escola de prestigi Eton.
See you soon!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada