diumenge, 14 de juny del 2015

Good morning!!

Good morning

Ahir el dia va ser llarg, però intens. A l'aeroport tot va anar perfecte i rodat i en un tres i no res ja embarcàvem cap a London! La primera parada va ser al Museu Nacional Marítim, on vam poder veure vaixells de tota mena, mapes marítims i exposicions relacionades amb el mar. Tot seguit, vam pujar per veure el Meridià Zero. Des d'allà dalt, hi ha unes vistes fantàstiques del Museu i de la ciutat. I, naturalment, vam fer un munt de fotos. Vam dinar a la vora, en un parc on hi havia cérvols, corbs, esquirols i altres animals.

A la tarda, vam anar a la Torre de Londres i el Tower Bridge i vam passejar per tota aquella zona. I, per fi, autocar per anar a New Eltham i esperar les famílies. Segurament, va ser el moment més esperat per tots nosaltres i el més emocionant! Tots esperàvem impacients les famílies. Quina cara farien? Com serien? Com parlaríem anglès? Les famílies anaven arribant i anàvem marxant cap a les cases.

Ara avui intercanviarem aquestes emocions i segur que tots ja parlarem més anglès. Avui durant el dia veurem el Centre de la ciutat: Big Ben, London Eye i més! See you!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada